Staffan Calais

Serieentreprenör, Uppsala

Jag är en nyfiken och positiv person som tror på att ingenting är omöjligt om man vill. Jag har mer än 30 års erfarenhet av att starta, leda och utveckla startups, konsultbolag och fastighetsbolag. Jag har också agerat i linjeroller på internationella storbolag. Att se min omgivning utvecklas gör att även jag kan dela med mig än mer.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag lyssnar aktivt på dina möjligheter och utmaningar, där jag tror att några av mina erfarenheter kan användas för att se saker ur flera synvinklar. Du kan ha mig som bollplank i frågor som berör affärsutveckling, organisation, teambuilding, administration och andra frågor är aktuella för dig som entreprenör.

Staffans erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Staffan eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Staffan

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Staffan

Erfarenhet och utbildning

Jag har 30 års erfarenhet av IT-konsultbolag, fastighetsutveckling, internationella storbolag och annan entreprenöriell verksamhet. I grunden är jag systemvetare från Uppsala Universitet. Jag kan även köra en sväng med bussen, där jag kan vara chauffören.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte innebär att lära känna varandra och lyssna in på hur jag kan coacha dig på bästa möjliga sätt.