Peter Meurling

Mentor för Internationella affärer & telekom, Stockholm

Min karriär har främst varit inom telekom, där jag jobbat som linjechef , projektledare och som konsult. Som projektledare och konsult har det handlat om komplexa företagsaffärer, globala marknadsundersökningar, företagstransaktioner och licensansökningar. Jag har också erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor med statliga utredningar och branschanalyser. Jag har lång erfarenhet av att arbete internationell och har arbetat i många olika länder.

Så här kan jag hjälpa dig:
Står du i begrepp att axla en ny roll, göra affärer på en ny marknad eller sondera möjligheterna att köpa eller sälja ett företag kan jag hjälpa dig.
Du kan förvänta dig ett coachande mentorskap jag hjälper dig att utforska dina utmaningar från olika infallsvinklar, se alternativen och komma fram till hur du ska gå vidare. Jag har ett stort affärsnätverk som jag arbetar aktivt med, något som också du kommer kunna ta del av om du har ett behov.

Peters erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Peter eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Peter

Mer om Peter

Erfarenhet och utbildning

Med mig har jag över 35 års erfarenhet från arbete på större företag och som konsult, utbildare och mentor. Jag har alltid fungerat som bollplank och samtalspartner åt kollegor och medarbetare. Jag är utbildad civilingenjör från KTH och MBA från IMD som jag har kompletterat med coach- och mentorutbildningar.

Ett typiskt första möte

I ett första möte vill jag förstå vilket eller vilka frågor du vill ha hjälp att lösa. Vi ska också båda komma fram till om vi tror att vi matchar varandra och känner förtroende för att vi utvecklas tillsammans. Vårt första mötet är 30-45 minuter, gärna på ett café i Stockholm eller på Skype om vi inte se fysiskt.