Joel Anderson

Young professional, Malmö

Jag tycker att utveckling och effektivisering är väldigt spännande, framförallt hur vi kan använda det inom försäljning och prospektering.
Jag har själv erfarenhet av allt från hur man får ett team av unga dörrförsäljare att hinna med så många kunder som möjligt, till optimering av digitala marknadsföringskampanjer för att få så mycket värde som möjligt för pengarna.
När jag arbetade som säljchef lärde jag mig väldigt mycket om vad unga människor tycker är viktigt i på sin arbetsplats och hur hårt dessa människor är villiga att arbeta när dom trivs med jobbet.
När jag senare gick vidare till att jobba med digital marknadsföring så lärde jag mig hur viktig en digital närvaro är för företag, framförallt om man vill nå fram till den nya generationen.

Så här kan jag hjälpa dig:
Har du ett företag och undrar vad som är viktigt för oss mellan 20 och 30? Vad är det som krävs för att vi ska trivas och stanna kvar på arbetsplatsen? Hur ska du skapa en attraktiv arbetsplats för den nya generationen?
Eller sitter du i en situation där du insett att ni måste börja jobba med er digitala närvaro och marknadsföring men du vet inte var du ska börja och hur det fungerar?
Då kan jag hjälpa dig

Joels erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Joel eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Joel

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Joel

Erfarenhet och utbildning

VD & Grundare Best Online Marketing Group Scandinavia AB
SEM specialist Beet
Digital marknadsförings expert för Google Marketing Solutions
Säljchef Svenska Trygghetslösningar
Säljare & Teamleader på Sector Alarm

Certifierad i både Google Adwords & Analytics