Heléne Thomsson

organisationspsykolog, konsult, författare, STOCKHOLM

Med mig som mentor får du en individuellt anpassad ledarskapsutbildning som handlar om dig och din nuvarande eller framtida roll. Ett möte är 90 minuter, men jag ber dig kanske istället avsätta en hel eftermiddag eller kväll emellanåt. Du får möjlighet att bolla frågor som rör din situation, men också träna på skarp konflikthantering, tydlig kommunikation och konsten att leda sig själv och andra. Vi hyr vid behov in skådespelare, vi filmar, rör oss i olika miljöer och arbetar med det som är dina personliga och yrkesmässiga utmaningar.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ledarskapsutveckling, för ledare och andra.

Helénes erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Heléne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Heléne

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Heléne

Erfarenhet och utbildning

Jag är doktor i psykologi, har arbetat som forskare i organisationspsykolog, lett stora projekt, haft personalansvar och är sedan många år konsult. Är utbildad coach, mental tränare för elitidrottare, är genusexpert och har arbetat en hel del med mångfaldsfrågor. Jag har coachat omkring 200 chefer och minst lika många andra, ansvarat för åtskilliga mentorprogram och är van utbildare. Jag är även författare och har skrivit ett flertal böcker.

Ett typiskt första möte

Vid en första träff berättar jag mer om hur jag arbetar och du berättar om vad du ser som dina utmaningar.